Un nou brand de skincare în România – Embryolisse

     Începând cu acest an, în portofoliul Optima Derma Line, intră un nou brand pentru îngrijirea tenului: Embryolisse. Povestea Embryolisse începe în anul 1950, odată cu crearea legendarei creme fluide Lait-Crème Concentre de către un medic dermatolog specializat în tratarea afecțiunilor cutanate severe. 

     Loțiunea Lait-Crème Concentre Embryolisse răspunde nevoilor de bază ale tenului: nutriție, hidratare și protecție, fiind îmbogățită cu acizi grași esențiali și vitamine. Astfel, laptele-cremă concentrat a atins statutul de produs-cult, fiind recomandat atât de medici, de make-up artiști, cât și de beauty-editorii diverselor publicații.

     Unul dintre principalele sale atuuri este versatilitatea sa, produsul fiind un real multi-tasker, capabil sa valorifice la maxim timpul alocat ritualului de îngrijire și să se plieze pe nevoile întregii familii – înlocuiește cu succes atât after-shave-ul – calmează pielea iritată și favorizează cicatrizarea – cât și loțiunea hidratantă pentru bebeluși/copii): aplicat dimineața și seara asigură pielii o hidratare optimă, utilizat ca demachiant îndepărtează cu delicatețe impuritățile, fără a afecta bariera lipidică, iar în rol de primer, uniformizează textura pielii și oferă în același timp un finish catifelat care contribuie la o mai bună fuziune a fondului de ten cu epiderma și la menținerea unui machiaj impecabil de-a lungul întregii zile. De asemenea, crema aplicată într-un strat generos și lăsată să acționeze 20-30 de minute, echivalează cu o mască-tratament reparatoare, cu efect imediat asupra pielii agresate în urma expunerii la temperaturi extreme (radiații solare puternice sau vreme capricioasă specifică sezonului rece) sau a urmării unor proceduri estetice (microdermabraziune, peeling chimic, etc).

     Dintre toate produsele Embryolisse mi-au făcut cu ochiul și mi-ar plăcea să încerc:  

Voile Illuminateur de Teint – BB Cream-ul care conferă tenului un aspect luminos și uniform, atenuând liniile fine și estompând porii. Preț: 180,44 lei.

Soin Correcteur de Teint – un CC Cream cu pigmenți minerali auto-ajustabili pentru toate nuanțele de ten. Preț: 198,41 lei.

Soin Lissant Contour des Yeux – crema anti-aging pentru conturul ochilor, îmbogățită cu acid hialuronic și vitamine. Preț: 185,79 lei.

Lotion Micellaire – soluția pentru curățarea tenului cu extracte calmante și tonifiante de albăstrele, mușețel și hamamelis. Preț: 91,79 lei.

 

Emulsion Hydra-Mat – secretul unui ten catifelat și perfect mat întreaga zi. Preț: 165,53 lei.

Pe lângă acestea, mai sunt multe produse Embryolisse, intrați în magazinul online www.optimashop.ro ca să vă alegeți și voi.

Voi ce vă doriți de la Embryolisse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *