MustaeV Mood Therapy Mask

    Cele mai simpatice măști pentru ten sunt cele de la MustaeV, categoric. Dacă știți altele mai drăguțe, vă provoc să-mi spuneți care sunt acelea. 😛 Măștile pentru ten de la MustaeV sunt gândite ca o terapie completă: acționează atât asupra tenului, cât și asupra stării de spirit. Sunt gândite complex, pe principiul „ce simțim în interior se vede și în exterior, își poate pune amprenta asupra tenului nostru“. De aceea, aceste măști ne îmbunătățesc atât starea de spirit, cât și aspectul tenului. Bine, acum nu vă gândiți la ele, ca la niște medicamente euforice, însă dacă ele îmbunătățesc aspectul pielii noastre, asta ne va face automat să ne și simțim mai bine. Mi se pare o idee bine gândită, deoarece e simplu: când arătăm bine, ne simțim bine. Corect? Citește în continuare


Gerovital Plant, Cremă hidratantă

     Crema hidratantă cu ulei din flori de mac de la Gerovital, face parte din gama lansată anul acesta (2016), prin primăvară, gamă ce are la bază uleiul ecocertificat din flori de mac (Papaver rhoeas), gamă cu numele Gerovital Plant 2016. Din câte am aflat, extractul din petalele florilor de mac are acțiune calmantă: ajută la diminuarea disconfortului de la strângerea pielii sau a scalpului, este emolient: înmoaie și catifelează pielea, ba chiar contribuie la îmbunătățirea fermității pielii, modelarea ei sau la combaterea celulitei. Citește în continuare


Noua gamă Breathable de la Orly

      Dragi împătimite cu ojele, vă rog să nu citiți articolul de mai jos, nu vă uitați mai jos, ridicați privirea… nu! nu dați scroll, opriți-vă! Articolul și pozele pot da dependență, vă pot tenta într-o așa măsură încât va avea de suferit ori portofelul din dotare, ori cardul. Prea târziu? Ei bine, respirați! Vă voi povesti toate detaliile ultimei tehnologii lansate de Orly concretizată în colecția Breathable.

Orly-Breathable-ZonaMov-2016

     Laboratoarele Orly au lansat Advanced Oxygen Technology – o inovaţie revoluţionară pentru unghii uscate, casante şi deteriorate, care permite oxigenului să penetreze unghia în profunzime. Noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie – Vitamina B5, Vitamina C și ulei de argan – hidratează, fortifică şi hrăneşte unghiile. Este și tratament și culoare. 

Orly-Breathable-ZonaMov-2016

     Gama Orly Breathable conține 18 nuanțe de oje, una mai drăguță decât alta, eu știu că-mi doresc cel puțin 10 dintre ele. Datorită formulei complexe – all in one – ojele Breathable nu au nevoie nici de bază, nici de top coat, scutind astfel timp prețios. Specialiștii Orly spun să aplicăm 2 straturi de ojă și atât, manichiura-i gata. Se usucă în 8 minute și durează până la 2 săptămâni, în funcție de ce fel de treabă și câtă faceți cu mâinile.

Orly-Breathable-ZonaMov-2016

     Ce mi-a atras atenția într-un mod foarte plăcut este și faptul că aceste oje sunt vegane, nu conțin nici măcar un singur ingredient de origine animală. Bravo!

Orly-Breathable-ZonaMov-2016

     Ah, și încă un lucru pe care l-am aflat recent: Jeff Pink fondatorul Orly este creatorul manichiurii french. Știați lucrul acesta? Eu nu. S-a întâmplat în anul 1975 și a fost creat pentru actrițe, care nu aveau timp, între roluri și costume teatrale, să-și schimbe și manichiura, astfel manichiura french, care se potrivea mai multor costume, le-a fost de mare ajutor. 

 

 

Orly-Breathable-ZonaMov-theantidote

The antidote

Orly-Breathable-ZonaMov-TLC

TLC

Orly-Breathable-ZonaMov-nailsuperfood

Nail Superfood

     

     Din această gamă eu am nuanța Barely there, un alb cretă care-mi place mult și îmi scoate în evidență foarte frumos mâinile. Iluzia optică e de alungire a degetelor. Am aplicat exact cum au fost recomandările doar 2 straturi, fără bază, fără top coat. Periuța Orly conține 600 peri, față de alte branduri care au în jur de 200 peri, lucru care ajută la o aplicare fără efort și perfectă a lacului pe unghii. Așa este, oja s-a întins foarte bine și foarte frumos pe unghii și ce mi-a plăcut și convenit cel mai mult e faptul că s-a uscat în maxim 8 minute. La unghiile mici cred că mai devreme de 8. Am scutit o grămadă de timp! Așa că mă declar foarte mulțumită. Și-mi mai place și capacul Gripper cap, din cauciuc, ideal pentru o mânuire și deschidere facilă a sticluței.

Orly-Breathable-ZonaMov-BarelyThere

Orly-Breathable-ZonaMov-BarelyThere

Orly-Breathable-ZonaMov-BarelyThere

Și acum mi-a picat cu tronc nuanța Give me a break. Superbă! Vouă care vă place?

Orly-Breathable-ZonaMov-givemeabreak

Give Me A Break


Stil impecabil la birou cu Noi9.ro

      În acest sezon, Noi9.ro propune o împrospătare a garderobei office și aduce în prim plan piese care definesc silueta și emană feminitate și eleganță absolută. Cu o selecție seducătoare de haine, genți, încălțăminte și accesorii, Noi9 este destinația de shopping online pentru femeile care își doresc apariții stilate, care să le pună în valoare personalitatea. Citește în continuare


Aranjamente rustice, de toamnă la Floria.ro

     Floria.ro a lansat colecția de aranjamente florale dedicată sezonului de toamnă. Pentru această colecție, designerii Floria.ro au ales o îmbinare între stilul elegant și accente rustice, precum: spice de grâu, castane, frunze uscate și vase din lemn, ceramică sau metal. Citește în continuare