Răsfăț roz cu benefit

     Dragi fete mov, acum câteva zile am avut parte de un răsfăț roz din partea benefit Cosmetics Romania, unde nu doar m-am distrat ci am și învățat/aflat o mulțime de lucruri noi și interesante. Am câștigat un concurs pe pagina de Facebook benefit în urma căruia, eu și alte 19 fete norocoase am beneficiat de o sesiune de îngrijire/cosmetizare a sprâncenelor la Brow Bar-ul benefit din magazinul Sephora Mall Vitan. Experiența a fost fabuloasă! Era a doua experiență a mea de acest gen și, se pare, că de fiecare dată, la benefit Brow Bar, mă simt minunat, sunt tratată ca un VIP. Mi-a plăcut atât de mult încât toată ziua am avut pe față un zâmbet larg, sper, doar, că lumea nu m-o fi considerat nebună… 🙂

     Cu această ocazie am cunoscut-o și pe Carmen Negoiță – lifestyle blogger, care ne-a împărtășit trucuri și sfaturi despre sprâncenele perfecte, despre produsele benefit și despre viață în general. Este foarte drăguță, amabilă și numai un zâmbet. 

     Foarte încântată am fost și de faptul că am cunoscut-o pe Mirela Dumitru – national brow artist Benefit, o fată de nota 10. Se vede că este foarte pasionată de ceea ce face pentru că ne-a vorbit încontinuu aproape, timp de 2 ore. Și cred că, încă nu terminase tot de spus. Ne-a arătat noile produse benefit pentru conturarea/îngrijirea sprâncenelor (apărute recent, în iulie), ne-a vorbit despre fiecare în parte ce face și cum, ne-a dezvăluit mici secrete și trucuri pentru sprâncene perfecte și a avut grijă de sprâncenele noastre. În timp ce îmi aranja sprâncenele, îmi spunea ce produs folosea, cum să-l folosesc și eu acasă, ce greșeli să evit, cum să-mi conturez corect sprâncenele – o adevărată și bine venită consultație personalizată, mai ales că eu multă vreme mi-am ignorat complet sprâncenele. Le lăsam așa cum erau, doar puțin pensat din când în când al firelor care ieșeau din „schemă”. Așadar, vă dați seama că i-am sorbit efectiv cuvintele Mirelei. Mulțumesc frumos, Mirela! Cât de curând vin din nou! Dacă nu știați deja, puteți și voi să beneficiați de un răsfăț al sprâncenelor la un Brow Bar benefit, tot ce trebuie să faceți este să vă programați la una dintre locațiile lor. Vă las AICI o listă cu locațiile și numerele de telefon la care îi găsiți.

înainte ↑

după ↑

     Am fost răsfățate și cu brioșe roz (foarte bune!), iar la final am primit și câte un pouch cu miniaturi Benefit, pe care deja le-am pus la treabă și vor urma review-uri.

     Mi-a rămas gândul la 3D-Browtones, un produs ingenios care îți nuanțează sprâncenele, pentru a le „îmblânzi” sau pentru a le face să pară mai bogate, în funcție de nevoile fiecăreia. Mie, Mirela mi-a aplicat 3D-Browtones (nuanța deschisă) la finalul aranjării sprâncenelor, când ni s-a părut că aveau nevoie de acel „ceva” să le evidențieze, iar rezultatul a fost uimitor. Practic, sprâncenele mele au căpătat câteva șuvițe blonde, care au dat un plus de naturalețe, îmblânzind aspectul lor. Minunat! Are și un super aplicator, cu vârf zimțat pentru o aplicare uniformă. 

     Faimosul Gimme Brow are acum o înfățișare nouă și este disponibil în 3 nuanțe (nr. 1, nr. 3 sau nr. 5). Este un gel cu microfibre pentru volumul sprâncenelor și este și rezistent la apă.

     La fel de faimosul Ka-Brow! nu doar arată acum mai bine ci se găsește în 6 nuanțe. Este un gel cremă nuanțator cu aplicator, rezistent la apă, care umple, sculptează și definește cu ușurință.

      Brow Zings are acum un ambalaj nou și mult mai multe nuanțe dintre care să vă alegeți și anume 6. Acest kit de conturare și definire a sprâncenelor format din ceară și pudră potrivite ca nuanță, conține 2 aplicatoare și o mini pensetă.

     High Brow & High Brow Glow sunt două creioane iluminatoare cu efect de lifting. High Brow este un creion cu textură cremoasă pentru evidențierea sprâncenelor cu un finish roz pal cu aspect natural, iar High Brow Glow este un creion cu efect de luminozitate pentru sprâncene de culoare roz șampanie. 

                   

      Gama Brow Collection s-a îmbogățit cu încă un produs interesant și anume BROWVO! Conditioning primer. Este o bază de machiaj bogată în nutrienți pentru sprâncene cu aspect mai plin. Se folosește atât ca bază de machiaj sub produsele destinate sprâncenelor, cât și ca stimulator al creșterii firelor de păr din sprâncene. Sfatul Benefit este să-l aplicați pe sprâncene înainte de culcare și în 28 zile veți observa o îndesire a firelor de păr.

     Dacă nu vă doriți să adăugați culoare sprâncenelor, ci doar o pieptănare, atunci aveți gelul transparent pentru fixarea sprâncenelor Ready, Set, Brow!, care rezistă până la 24 de ore. Menține firele de păr în poziția dorită, astfel încât cu un minim de efort, aveți și naturalețe și sprâncene aranjate. 

     Și acum: 2 creioane foarte interesante: Goof Proof Brow Pencil – creion pentru conturarea și umplerea instant a sprâncenelor și Precisely, My Brow Pencil – creion ultra fin pentru definirea sprâncenelor. După cum îi spune și numele, Goof Proof este foarte ușor de folosit chiar și de cele mai neîndemânatice mâini, datorită vârfului răsucit care nu necesită ascuțire și aplicării prin alunecare. Este rezistent la apă, disponibil în 6 nuanțe și o periuță de amestecare spoolie. Creionul ultra subțire, Precisely, umple locurile goale cu microfibre oferind un aspect incredibil de natural. Are un vârf răsucit ce nu necesită ascuțire și o periuță pentru uniformizare.

                                    

Ce produs aveți dintre acestea? Știți unde le găsiți, da?
În magazinele
 Sephora sau online pe sephora.com.

♥ ♥ ♥ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *