Noutăți Flormar, swatch

     Iar am comis-o, iar mi-am luat oje. De data asta doar una. Dar cum să rezist să nu intru într-un magazin Flormar, când tocmai ce îmi iese în cale…? Eu nu pot. Uite așa am aflat că de aproximativ o săptămână au nuanțe noi de oje la două colecții: la colecția SHINE & COLOR – Up to 7 days – 2-STEP SYSTEM și la colecția FULL COLOR Nail enamel. Și există și o nouă colecție de rujuri mate și bineînțeles că mi-am luat și eu unul… Dar hai să nu mă mai laud atât și să vă arăt frumusețile luate. 

     Fata Flormar a fost foarte drăguță și mi-a arătat noile nuanțe de la ambele colecții, mi-a arătat rujurile noi, dar eu am vrut să mă uit la toate ojele de acolo, așa că, am petrecut ceva timp în magazin. Mi-a fost tare greu să-mi aleg doar o singură ojă dintre miile de acolo. Mi-am ales o nuanță nou apărută: #043 LIMELIGHT din colecția Shine & Color up to 7 days – 2 step system, colecție în care găsiți seturi formate dintr-o ojă și un top coat care garantează strălucirea și oja pe unghii până la 7 zile. Mărturisesc că eu mi-am luat doar oja, nu și top coat-ul deoarece, în momentul de față, am 7 top coat-uri acasă și chiar nu mai aveam ce face cu încă unul. Deși, dacă stau și mă gândesc mai bine acum, poate ar fi fost bine să-l iau, deoarece oja și top coat-ul sunt gândite să funcționeze cel mai bine împreună, ca să dureze oja pe unghii 7 zile. Setul din ojă și top coat costă 23 lei (dacă mai țin eu bine minte), iar eu pe oja singură am dat 19 lei. Chiar nu aveam nicio nuanță de verde kaki în colecția mea și de-abia aștept să o folosesc să văd cum este și cât durează. Îmi place tare mult culoarea!

LATER UPDATE: Oja pe unghiile mele a rezistat într-adevăr o săptămână, de fapt, până la următoarea manichiură, când am hotărât eu să o dau jos. Mă declar mai mult decât mulțumită, mai ales că am primit și complimente pentru ea. 🙂

     Am zis să întreb și de rujuri mate și, ce să vezi, chiar au o colecție nouă de rujuri mate Revolution Perfect Lipstick. Am încercat câteva nuanțe de nude-uri (erau destule) și mi-am ales un nude rose nuanța R05 – On Rose Frontier. Culoarea nu este atât de roz ca în poze, e mai nude și are subton roz, dar în lumina după-amiezii pare mult mai roz decât este în realitate. Este mat, nuanța frumoasă și este de ajuns un strat pentru evidențierea culorii. L-am folosit în fiecare zi de când îl am. Mi s-a părut că usucă puțin buzele, puțin, iar rezistența lui este bună, în sensul că rezistă frumos pe buze, fără să se întindă inestetic, până ce luați masa. Ceea ce pentru mine este mai mult decât de ajuns, eu oricum nu vreau să stau cu rujul pe buze de dimineața până seara. Pe zi eu schimb cel puțin 4 nuanțe de ruj/balsam buze. A costat 35 lei.

     Și pentru că tocmai ce mi s-a terminat și soluția de îndepărtare a cuticulelor, mi-am luat și un Gentle Cuticle Remover, pe care cred că mi-l tot recumpăr de 1 an și ceva. Înainte foloseam o soluție de la Farmec, dar mi s-a părut prea puternică, iar acest gel de la Flormar mi se pare perfect pentru o îngrijire delicată a cuticulelor. Îl știți? Știți cum se folosește? Când vă faceți manichiura și sunteți la pasul curățirea cuticulelor, aplicați pe cuticule acest gel, îl lăsați să acționeze 1 minut, după care împingeți în spate sau îndepărtați cuticulele cu un bețișor special, eu am unele din bambus (dar nu mai știu de unde). Acest remover înmoaie cuticulele făcând posibilă îndepărtarea lor/curățirea unghiilor. 16 lei.

     Ce ziceți de cele cumpărate? V-ați luat și voi vreo nuanță nouă de ojă sau ruj? Ce nuanțe de oje preferați? Dar de ruj? 

     Haideți, sunt curioasă să aflu ce vă place vouă  🙂

2 comentarii la „Noutăți Flormar, swatch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *