Mashenka, “Adorable Duo”

         Diana Barbur, artistul care țese povești cu fir aurit în atelierul Mashenka, a imaginat o linie de o finețe incredibilă pentru cel mai adorabil duo: mamă și fiică sau prințesă și prințesă în devenire. Pentru că stilul se conturează încă din primii ani de viață și este puternic influențat de imaginea mamei, Diana Barbur a mizat pe o linie clasică, punctată de câteva elemente menite să introducă micile prințese într-un univers fashion efervescent și să le deschidă apetitul explorării și experimentării: dantele deosebite, broderii unicat realizate manual, aplicații de mărgele și voaluri de mătase comandate special de la cei mai renumiți producători.

     Rochiile de ocazie și fustele tutu ample abordează o cromatică splendidă, ce pornește de la nuanțele neutre de ivoire, beige, beige-auriu și beige-rose și evoluează gradat înspre roz trandafiriu, bleu ciel, lila, oranj, galben pal și bleumarin. Frumusețea plenară a pieselor ce alcătuiesc colecția “Adorable Duo” semnată Mashenka by Diana Barbur, poate fi percepută de abia în momentul probării pieselor și a contactului senzorial: căptușelile sunt realizate din materiale 100% naturale (mătase, vâscoză sau bumbac), finisajele impecabile asigură un confort sporit în timpul purtării, iar micile artificii de croi “invizibile” pun în valoare orice tip de siluetă.

      Colecția “Adorable Duo” mamă și fiică este disponibilă începând cu această lună în cel mai nou fashion boutique din Cluj Napoca – Napoca Dress (Str. Napoca nr. 25), clientele beneficiind de consiliere de specialitate în alegerea pieselor perfecte pentru o garderobă “de suflet”. De asemenea, rochiile Mashenka by Diana Barbur pot fi comandate și prin e-mail – [email protected], direct la atelierul Mashenka din Oradea (Str. Ecaterina Teodosiu nr. 1) și în curând online pe e-shop-ul dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *