Blanx, White Shock Protect, pastă de dinți

       Ultimele 2 săptămâni am încercat/testat o inginerie tare interesantă și vreau să vă vorbesc și vouă despre ea. Este vorba despre pasta de dinți Blanx White Shock Protect – blue formula, 50 ml, împreună cu dispozitivul de albire a dinților BlanX Led. Avem deci o pastă de dinți cu acțiune de albire, pe lângă cea anti bacteriană. 

       În cutia pastei de dinți mai există o cutiuță mică în care este dispozitivul BlanX Led. Acesta se înșurubează pe pasta de dinți, cum vedeți în poze. Acest dispozitiv ajută la prevenirea cariilor, gingivitelor, mirosului neplăcut și previne acțiunea principalilor patogeni orali. În plus, acest dispozitiv emite o lumină specială care luminează pasta de dinți și astfel intensifică acțiunea antibacteriană și de igienizare a formulei pentru albire White Shock. Lumina dată de Ledul albastru din acest dispozitiv activează imediat ingredientul numit ActiluX® (hydroxyapatite), cel responsabil cu albirea dinților. Lumina va continua să activeze pasta de dinți și în timp ce este pusă pe periuța de dinți. E bine să folosiți lumina Ledului chiar și direct pe dinți. ActiluX® reacționează la lumină, lucru care ajută la îndepărtarea bacteriilor care cauzează placa. Cu cât mai multă lumină primește ActiluX®, cu atât mai intensă este acțiunea de albire. ActiluX® se depune pe suprafața dinților și rămâne activ toată ziua. Redă dinților albul lor natural, datorită acțiunii luminii. 

       Am fost intrigată de această inovație – ActiluX și am căutat pe internet mai multe informații despre substanța ei activă: hydroxyapatite (hidroxiapatită). Ce am găsit a fost foarte interesant: hydroxyapatite (HAp) este un fosfat de calciu asemănător ca morfologie și compoziție cu țesuturile dure umane (oasele). Datorită proprietăților sale nemaipomenite, acesta are o mulțime de întrebuințări medicale și nu numai. În îngrijirea dentară, este folosit pentru închiderea porilor mici ai smalțului, conferind astfel un aspect de alb strălucitor dinților. De asemenea, are rol în repararea smalțului dinților, prin umplerea cu nano-particule de hydroxyapatite locurile unde este nevoie. 

       Pasta de dinți are culoarea albastru intens și face o spumă foarte haioasă atunci când mă spăl pe dinți, o spumă albastră. Mereu pufnesc în râs când ridic ochii în oglindă și mă văd albastră la gură. E ceva neobișnuit pentru mine. Nu am mai avut până acum paste de dinți de alte culori, deși știu că au apărut și paste negre pentru dinți…

cu capacul bine închis, led-ul este închis 

cu capacul întredeschis led-ul se aprinde ↑

       Gama BlanX White Shock care conține inovația ActiluX mai conține încă 2 produse: Instant White 75 ml și Tratament+Blanx Led Bite. Din această gamă eu am testat doar acest produs (Protect 50 ml+BlanX Led) și cred că face o treabă bună, în sensul că nu am avut probleme de vreun fel cu dantura, iar efectul de albire a dinților (fiind un efect optic temporar) a durat, la mine, câteva ore bune. În unele zile, chiar mi s-a părut că aspectul mai alb al dinților a durat până seara, când m-am întors acasă de la birou. Cred că, după o folosire îndelungată a acestei paste de dinți, probabil și dacă mai încerc și altceva din gama BlanX de albire, efectul de albire va dura și mai mult și va fi și mai vizibil. 

       Este indicat să folosiți pasta de dinți Blanx White Shock Protect – blue formula zilnic. Așa v-aș sfătui și eu, eu o folosesc zilnic și mă bate gândul să mai încerc încă un produs din gama lor de albire a dinților. Adică, cine nu-și dorește dinți mai albi și mai sănătoși, fără mers la dentist?! 

     Nu conține Sodium Lauryl Sulfate (SLS), substanțe abrazive sau înălbitori chimici. O puteți găsi online pe situl OptimaShop.ro.

Ce părere aveți despre această inovație?
Ați încercat-o?

💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *