NIVEA Repair & Targeted Care

         Fetelor, nu știu voi cum sunteți, dar eu am fost norocoasă să câștig la un concurs, cele 2 produse Nivea despre care vă voi vorbi astăzi, dar și mai „norocoasă” am fost să fiu „binecuvântată” cu un păr cu o personalitate dubioasă, adică păr moale, fără volum, fără pic de vlagă, uscat și, dacă-l mai și vopsesc, s-a terminat șmecheria… 

         Așadar m-am bucurat că am avut șansa să-mi încânt părul cu noul șampon și noul balsam de păr Nivea Repair & Targeted Care pentru păr uscat și degradat. Ultimele 3 săptămâni le-am dedicat lor, încă mai am din produse, nu s-au terminat, dar deja am o părere pe care azi o dezvălui. 

        Filozofia noilor produse se bazează pe un nou sistem inteligent de reparare a firului de păr – Kera detect care identifică zonele degradate și repară firul de păr exact unde are nevoie, îngrijește, fortifică și protejează firul de păr. Eu nu pot infirma și nici confirma ceva legat de acest nou sistem, deoarece le folosesc de doar 3 săptămâni, iar pentru a emite o opinie despre ceva la nivel molecular presupune mult mai mult timp de folosire a acestor produse, cel puțin câteva luni și niște studii de laborator. Eu vă pot spune doar cum se simte părul meu și eu o dată cu el. 🙂

        Mirosul lor este cel specific produselor Nivea, cel al cremelor, al loțiunilor cu care ne-a obișnuit acest brand de-a lungul timpului, aromă cu care multe dintre noi am crescut și face parte din copilăria noastră. Deci prima dată m-am îndrăgostit de produse imediat după ce le-am deschis și am fost cuprinsă de acel miros familiar, care mi-a dat o senzație de calm și liniște. 

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

       Șamponul are o consistență bună, nu e nici prea lichidă, nici prea cremoasă, dar destul de „plină” ca să zic așa, încât să-mi simt părul curat dar și hidratat în același timp. Curăță fără a usca, fără a priva firul de păr de grăsimile/uleiurile lui naturale. Eu, de obicei, mă șamponez de 2 ori, dar face spumă destulă de prima dată. Are o culoare alb sidefată, după cum puteți vedea și în poză. 

       Balsamul de păr este foarte cremos, foarte onctuos, exact cum ar trebui să fie un balsam de păr. Menirea lui este să restabilească gradul de hidratare al firului de păr în urma șamponării. Și chiar o face. Dacă nu știați deja, eu aplic balsamul pe păr și-l las să acționeze câtă vreme îmi spăl restul corpului. Asta înseamnă undeva între 10 și 15 minute. Nu mă grăbesc, îl las să acționeze. Deși pe modul de aplicare nu scrie să stăm cu el pe păr, doar să-l aplicăm, să-l masăm ușor și apoi să-l clătim abundent, eu stau cu el pe păr exact cât am scris mai sus. Așa fac cu toate balsamurile, pur și simplu așa simt și așa am eu impresia că penetrează mai bine firul de păr. Mi se pare că-l irosesc dacă doar îl aplic și într-un minut îl și clătesc. Ba cu măștile de păr stau și câte 20 minute în păr. Vorba aia: sa fie! 😀 Bun, să știți că deși stau destul cu el pe păr, îmi simt părul mult mai bine imediat după aplicare. Probabil ingredientele sale sunt „de vină” pentru acest lucru, dintre care avem: silicon, pantenol, keratină, lanolină, ulei de Macadamia, etc.

        De când folosesc șamponul și balsamul Nivea pentru părul degradat, îmi simt părul, per total, mai bine, mai sănătos. Simt firul de păr mai viguros, mai „hotărât”. Totodată, am constatat că-mi cade mai puțin, ceea ce pentru perioada aceasta a primăverii este nemaipomenit. Vă spun că mi-a făcut mult bine părului acest duo de la Nivea, voi continua să le folosesc și mi le voi cumpăra în continuare pentru a-mi pregăti părul pentru vară. Sunt sigură că după o folosire de 2-3 luni se vor vedea și rezultatele demne de Kera detect.

    Ce mă bucură cel mai mult e faptul că tot mai multe brand-uri încep să integreze în produsele lor, diverse tehnologii de ultimă oră. Știința evoluează, cercetarea evoluează, iar noi beneficiem după urma lor. 

Voi ce ziceți? Le-ați folosit? Vă plac? Ce schimbări ați observat la părul vostru în urma folosirii lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *