Seducătoare cu gama Mosc Alb, Tesori d’Oriente

        Fetelor, iar avem arome minunate pe blog, astăzi – Moscul Alb. Vă voi prezenta gama cu Mosc alb de la Tesori d’Oriente.

Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016 (1)      Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016 (4)

     Aromele moscate ale cremei duş şi cremei de baie persistă timp îndelungat, iar produsele hidratează eficient pielea chiar din timpul utilizării, sub duş.  Cremă de duş 250 ml – 11.53 lei, Cremă de baie 500 ml – 18.60 lei

Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016 (2)

       Crema de corp hidratează în profunzime, pielea rămânând fină şi moale chiar după prima aplicare. Parfumul moscat se simte timp îndelungat, purtându-te cu gândul ore în şir către tărâmuri îndepărtate. Cremă de corp 300 ml, 24.80 lei.

Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016 (3)

       Deodorantul poate fi aplicat pe braţe, abdomen şi picioare, pentru un plus de prospeţime. Deodorant 150 ml – 11.41 lei.

Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016

Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei – aplicată în puncte strategice (gât, încheieturi) completează tabloul ce are ca punct central moscul alb.

Tesori-d'Oriente-Zona-Mov-2016

Din ţinuturile Orientului, au fost aduse peste mări şi ţări ingrediente preţioase pentru femeia delicată. Tesori d’Oriente le-a inclus cu atenţie şi preţuire în produsele de îngrijire, astfel încât femeile de pretutindeni să se poată bucura de esenţele fine.

Dacă vă plac aromele orientale, urmați ritualul și veți fi cu trei pași mai aproape de Orient. Cele trei etape ale răsfăţului sunt redate prin prospeţimea cremei de duş şi a cremei de baie, prin delicateţea cremei de corp şi prin parfumul seducător al apei de toaletă.

Vă place aroma de Mosc Alb?


Melkior Spring Green și Joyeux

              De la începutul săptămânii am aflat cele mai recente apariții Melkior, dar abia astăzi am avut timp să vi le arăt și vouă. Așadar pregătiți-vă de vești bune: Melkior a creat un Eyeliner lichid alb, și-a îmbogățit colecția de farduri de pleoape cu încă 2 nuanțe de primăvară – Spring Green și Joyeux, iar la final o veste bună pentru cititoarele din Ploiești! 🙂

Eyeliner lichid alb

Noul Eyeliner lichid alb de la Melkior are o formulă pe bază de apă, o culoare intensă și un finish mat. Asigură o acoperire foarte bună, se usucă rapid, nu se întinde și durează toată ziua. Se aplică pe pleoapa exterioară a ochiului. Cu ajutorul aplicatorului inovator se pot crea linii dramatice sau fine. Preț 39.00 lei

Eyeliner-MELKIOR-Zona-Mov-2016

Eyeliner-alb-MELKIOR-Zona-Mov-2016

Spring Green și Joyeux

Colecția Be Yourself de la Melkior aduce încă 2 nuanțe noi de farduri de pleoape: Spring Green și Joyeux. Se găsesc atât sub formă de fard la cutie cu oglindă, cât și sub formă de rezervă. Sunt culori foarte pigmentate care asigură o acoperire foarte mare, aderă foarte bine la piele, sunt rezistente în timp și se aplică uniform. Preț 27 lei

Spring-Green-Melkior-Zona-Mov-2016

Joyeux-Melkior-Zona-Mov-2016

Iar acum mă adresez în special cititoarelor din Ploiești, pentru că vă interesează direct: s-a deschis Magazinul Melkior din Ploiesti Shopping City.  Unde?

Magazin Melkior

MALL: Ploiesti Shopping City    

ADRESA: DN1B, km 6, Ploiești, Județul Prahova

TELEFON: 0244.436.677

PROGRAM: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

Melkior înseamnă o gamă de produse cosmetice profesionale care se adresează tuturor femeilor ce doresc să se simtă frumoase. Machiaj, Unghii, Cosmetice, Păr! Melkior invită femeile să fie șarmante, să se simtă confortabil în pielea lor, să seducă, să fie unice. Profitați acum de Ofertele și Promoțiile valabile doar în magazine. Purtați Melkior și veți fi irezistibile!

Melkior-Zona-Mov-2016

Așa că, acum aveți noutăți, aveți oferte, aveți promoții, aveți chiar și magazin nou, ce mai așteptați?  

Faceți-vă singure bucurii, pentru că meritați! 

Vă pup mov!


NIVEA Repair & Targeted Care

         Fetelor, nu știu voi cum sunteți, dar eu am fost norocoasă să câștig la un concurs, cele 2 produse Nivea despre care vă voi vorbi astăzi, dar și mai „norocoasă” am fost să fiu „binecuvântată” cu un păr cu o personalitate dubioasă, adică păr moale, fără volum, fără pic de vlagă, uscat și, dacă-l mai și vopsesc, s-a terminat șmecheria… 

         Așadar m-am bucurat că am avut șansa să-mi încânt părul cu noul șampon și noul balsam de păr Nivea Repair & Targeted Care pentru păr uscat și degradat. Ultimele 3 săptămâni le-am dedicat lor, încă mai am din produse, nu s-au terminat, dar deja am o părere pe care azi o dezvălui. 

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

        Filozofia noilor produse se bazează pe un nou sistem inteligent de reparare a firului de păr – Kera detect care identifică zonele degradate și repară firul de păr exact unde are nevoie, îngrijește, fortifică și protejează firul de păr. Eu nu pot infirma și nici confirma ceva legat de acest nou sistem, deoarece le folosesc de doar 3 săptămâni, iar pentru a emite o opinie despre ceva la nivel molecular presupune mult mai mult timp de folosire a acestor produse, cel puțin câteva luni și niște studii de laborator. Eu vă pot spune doar cum se simte părul meu și eu o dată cu el. 🙂

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

        Mirosul lor este cel specific produselor Nivea, cel al cremelor, al loțiunilor cu care ne-a obișnuit acest brand de-a lungul timpului, aromă cu care multe dintre noi am crescut și face parte din copilăria noastră. Deci prima dată m-am îndrăgostit de produse imediat după ce le-am deschis și am fost cuprinsă de acel miros familiar, care mi-a dat o senzație de calm și liniște. 

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

       Șamponul are o consistență bună, nu e nici prea lichidă, nici prea cremoasă, dar destul de „plină” ca să zic așa, încât să-mi simt părul curat dar și hidratat în același timp. Curăță fără a usca, fără a priva firul de păr de grăsimile/uleiurile lui naturale. Eu, de obicei, mă șamponez de 2 ori, dar face spumă destulă de prima dată. Are o culoare alb sidefată, după cum puteți vedea și în poză. 

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

       Balsamul de păr este foarte cremos, foarte onctuos, exact cum ar trebui să fie un balsam de păr. Menirea lui este să restabilească gradul de hidratare al firului de păr în urma șamponării. Și chiar o face. Dacă nu știați deja, eu aplic balsamul pe păr și-l las să acționeze câtă vreme îmi spăl restul corpului. Asta înseamnă undeva între 10 și 15 minute. Nu mă grăbesc, îl las să acționeze. Deși pe modul de aplicare nu scrie să stăm cu el pe păr, doar să-l aplicăm, să-l masăm ușor și apoi să-l clătim abundent, eu stau cu el pe păr exact cât am scris mai sus. Așa fac cu toate balsamurile, pur și simplu așa simt și așa am eu impresia că penetrează mai bine firul de păr. Mi se pare că-l irosesc dacă doar îl aplic și într-un minut îl și clătesc. Ba cu măștile de păr stau și câte 20 minute în păr. Vorba aia: sa fie! 😀 Bun, să știți că deși stau destul cu el pe păr, îmi simt părul mult mai bine imediat după aplicare. Probabil ingredientele sale sunt „de vină” pentru acest lucru, dintre care avem: silicon, pantenol, keratină, lanolină, ulei de Macadamia, etc.

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

        De când folosesc șamponul și balsamul Nivea pentru părul degradat, îmi simt părul, per total, mai bine, mai sănătos. Simt firul de păr mai viguros, mai „hotărât”. Totodată, am constatat că-mi cade mai puțin, ceea ce pentru perioada aceasta a primăverii este nemaipomenit. Vă spun că mi-a făcut mult bine părului acest duo de la Nivea, voi continua să le folosesc și mi le voi cumpăra în continuare pentru a-mi pregăti părul pentru vară. Sunt sigură că după o folosire de 2-3 luni se vor vedea și rezultatele demne de Kera detect.

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

Nivea-Repair-Targeted-Care-Zona-Mov-2016

        Ce mă bucură cel mai mult e faptul că tot mai multe brand-uri încep să integreze în produsele lor, diverse tehnologii de ultimă oră. Știința evoluează, cercetarea evoluează, iar noi beneficiem după urma lor. 

       Voi ce ziceți? Le-ați folosit? Vă plac? Ce schimbări ați observat la părul vostru în urma folosirii lor?


Yves Rocher, noutăți colorate și parfumate

      Pe lângă soarele strălucitor din lunile Martie și Aprilie 2016, Yves Rocher ne îmbogățește zilele cu noi culori, un nou parfum și o relansare a gamei antirid Riche Creme într-o formulă nouă.

     În primul rând, din aprilie, avem 6 nuanțe noi la rujul-creion strălucitor – 3 roz: Mov delicat, Violet luminos, Rose somptueux și 3 roșii: Roșu intens, Roșu regal și Bordeaux. Conțin unt de karite și de mango. Formula este foarte emolientă, hidratantă iar culorile sunt strălucitoare. Eu am avut, în weekend, drum prin Carrefour-ul din Complexul comercial Vulcan Value Centre și am zărit întreaga gamă a acestor rujuri-creion în magazinul Yves Rocher din incinta acestuia. Bineînțeles că am făcut swatch-uri tuturor, pozele le aveți mai jos. Exact ca în descriere, mi s-au părut foarte emoliente iar culorile sunt strălucitoare. 29 lei.

                                 

    Tot din aprilie ne vom bucura și de noul fond de ten Cushion, care îmbină aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea și luminozitatea unui fond de ten fluid. Este un fond de ten lichid în ambalajul ergonomic al unui fond de ten compact. Are un burețel aplicator, iar dedesubt este un burete îmbibat cu fond de ten lichid, deci atunci când apăsați buretele cu burețelul aplicator, aplicatorul se va îmbiba cu fond de ten. Conține ulei din semințe de Babassu, cu proprietăți nutritive. Fond de ten Cushion, 11 grame, 68 lei. Disponibil în 5 nuanțe: Roz 200, Roz 300, Bej 200, Bej 300 și Auriu 200. 

     O dimineață în grădină/Un matin au jardin are o nouă aromă. Noua Apă de toaletă Frunze de Verbină completează gama Un Matin au Jardin și ne răsfață simțurile cu notele sale citrice, revigorante, oferind pielii parfum subtil. Apă de toaletă – 100 ml – 74 lei (59 lei în magazinul online). Din aceeași gamă: Gel de duș – 200 ml – 15,5 lei și Lapte parfumat pentru corp – 200 ml – 28 lei. 

Și dacă Asimilarea ar fi cheia eficacității unui produs antirid?

Yves Rocher inoveaza în mod continuu și, astfel, relansează gama antirid Riche Creme într-o nouă formulă, îmbogățită cu uleiul din 1000 de Trandafiri, pentru a demonstra eficacitatea în interiorul pielii a produselor cu texturi întotdeauna și mai senzoriale. Asimilarea este capacitatea pielii de a permite absorbția și utilizarea ingredientelor active. Riche Creme – gama regeneratoare a femeilor exigente.

Haideți să vă arăt câteva dintre produsele din noua gamă:

         1. Cremă de zi cu 30 uleiuri prețioase

2. Elixir de frumusețe 100% vegetal

3. Cremă de noapte cu 30 uleiuri prețioase

În noua gamă Riche Creme mai găsiți și: Cremă regeneratoare cu 30 de uleiuri prețioase (cutie 75 ml), Balsam regenerator nutriție intensă (tub 50 ml), Fluid antirid pentru zi (flacon 30 ml), Cremă antirid pentru ochi cu 30 de uleiuri prețioase (tub 14 ml) și Lapte regenerator pentru corp (flacon-pompă 190 ml). Disponibile încă din luna martie. 

Și tot din luna martie, gama Serum Vegetal  s-a îmbogățește cu 3 produse noi, pentru a acoperi nevoile tuturor femeilor:

Un ser antirid și luminozitate – diminuează ridurile, tenul devine mai luminos și mai neted, flacon-pompă 30 ml – 65 lei.

– Un stilou corector antirid și fermitate 

textură hidratantă pentru un ten mai neted, riduri estompate, diminuate, tub 20 ml – 90 lei

– O mască antirid cu efect de lifting – efect de lifting instantaneu, textură revigorantă, netezește ridurile, tub 40 ml – 90 lei.

Ce noutate vă face cu ochiul? Eu recunosc că am pus ochii pe câteva rujuri-creion, pe noul elixir 100% vegetal din gama Riche Creme și pe noul Stilou antirid și fermitate. 😉

♥ ♥ ♥ ♥


B.U. lansează Golden Kiss și campania #BUnofilter

B.U.-golden-kiss-Zona-Mov-2016

       B.U. lansează parfumul Golden Kiss iar mai jos aveți povestea frumoasă a acestei lansări. Însă această lansare nu vine singură, ci însoțită de noua campanie B.U. – #BUnofilter Golden Kiss. Detalii la finalul articolului. ♥

         Parfumul Golden Kiss de la B.U. captează perfect celebrarea exprimării sinelui. Aurie şi luminoasă, noua gamă este un deliciu olfactiv ce evocă spiritul autentic şi efervescent al celor care se bucură de aura lor unică. B.U. Golden Kiss înglobează fragmente de visuri măreţe, zâmbete largi şi bucăţi de poveşti.

O nouă aromă B.U. şi pielea se simte sărutată

        B.U. Golden Kiss simbolizează acea sclipire personală, preţioasă, provenită din magia interioară a fiecărei fete B.U., magie ce ia naştere din îmbrăţişarea adevăratei esenţe. Este sclipirea fiecărui moment în care este ea însăşi.

          Recipientul preţios auriu dezvăluie aroma floral-fructată; primele atingeri sunt blânde şi proaspete, compuse din note de măr verde, pară dulce şi bergamotă. Cu o inimă radioasă precum spiritul celor curajoase, aromele de iasomie senzuală, prună şi violete îmbină personalităţile complexe ale fetelor B.U. Întregul ansamblu este echilibrat de o bază vanilată, cu atingeri de lemn de santal şi mosc, o adiere suavă şi pregnantă cu aromă veselă, scânteietoare.

B.U.-Golden-Kiss-Zona-Mov-2016

                    Golden Kiss – despre arta de a fi tu

              Noul parfum este o expresie a feminităţii subiective, iar auriul este un statement despre frumuseţea de a fi tu însăţi. Complex şi solar, universul Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este liberă să se exprime spontan şi autentic, iar râsetele zgomotoase sunt mici mărturii ale încrederii în sine.

B.U.-Golden-Kiss-Zona-Mov-2016

Parfumul este disponibil în următoarele variante:

B.U. Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, preţ 36 lei

B.U. Golden Kiss Natural Spray 75 ml, preţ 18 lei

B.U. Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, preţ 9.50 lei

B.U.-Golden-Kiss-Zona-Mov-2016

B.U.-Golden-Kiss-Zona-Mov-2016

 Campania #BUnofilter – Provocarea de a fi tu însăţi

B.U. te încurajează să te simţi liberă, să-ţi dezvălui esenţa ta adevărată şi să te exprimi prin cel mai îndrăzneţ mod alături de fotografia ta! Încarcă selfie-ul tău, alege-ţi starea de spirit şi adaugă #BUnofilter pentru a deveni vedeta noii campanii B.U.

 #BUnofilter-BU-Zona-Mov-2016

Pentru a sărbători diversitatea #nofilter, B.U. lansează microsite-ul celei mai ample galerii de momente fără filtru: www.BUnofilter.com. În perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de nouă săptămâni, microsite-ul va lansa câte o provocare ce vine cu premii săptămânale şi se încheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare săptămână se prezintă sub semnul unei stări de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove şi passion. Fetele sunt invitate să se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa în cadrul concursului, acestea trebuie să urmeze trei paşi:

  1. Să selecteze o fotografie personală;
  2. Să aleagă o stare de spirit dintre cele disponibile în website;
  3. Să încarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii săptămânale ce constau în kituri preţioase cu produse B.U. Golden Kiss şi vor fi extrase prin random.org.

Pentru marele premiu vor fi luate în considerare toate înscrierile din cele nouă săptămâni. În urma unei jurizări, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul şi originalitatea vor fi răsplătite cu o şedinţă foto profesionistă în care câştigătoarea #BUnofilter îşi va dezvălui aura colorată.

Ce ziceți? Vă băgați? Hai cu selfie-ul! 🙂