STR8 lansează Live True

      Dragi fete, noutățile de astăzi sunt o premieră, nu am mai scris pe blog despre produse pentru bărbați, dar cum se apropie Paștele și vreți să faceți un cadou unui bărbat important din viața voastră, citiți mai jos noua lansare STR8, poate vă vin idei. 

      Într-o lume în continuă schimbare, brandul STR8 creează un nou stil de viaţă şi lansează parfumul Live True, o nouă aromă intrigantă şi curajoasă, care invită la celebrarea fiecărui aspect al vieţii. Acesta este un manifest ce transpune filosofia brandului în note îndrăzneţe, ce provoacă şi acompaniază bărbatul STR8, încurajându-l să facă lucrurile în stilul său şi aşa cum îşi doreşte. Dinamic, independent, cu entuziasm – trăieşte fiecare moment la intensitate maximă, în timp ce rămâi „TRUE to yourself”.

 Universul autentic Live True

    Masculinitatea prinde noi contururi, iar bărbaţii de pretutindeni pornesc într-o călătorie de redefinire, ce le şlefuieşte colţurile şi dezvăluie cea mai autentică versiune a lor. Liberi, neintimidați de prejudecăţi, aceştia redefinesc masculinitatea şi îi transformă sensul într-unul complex, real, spontan şi în perpetuă metamorfoză. Crezul bărbatului STR8 nu este reprezentat de convingerile mulțimii, ci de propria lui natură, căreia îi rămâne fidel.

STR8-Live-True-Zona-Mov_2016

     Live True – parfum despre pasiune

     Pasiunea este motorul ce generează acţiune. Live True este dedicat bărbatului independent şi încrezător în forţele proprii, care îşi urmează natura cu o pasiune nestăvilită. Parfumul debutează condimentat şi cu note proaspete marine, de grapefruit şi ananas. Amestecul dulceag-picant dezvăluie inima sălbatică de lavandă ce inundă simţurile şi care este evidenţiată de note de cimbru şi domolită de iasomie seducătoare. Actul final este simplu şi profund, dezvăluind note de ambră şi brad. Live True este semnătura bărbatului modern care îşi urmează natura cu pasiune.

Eau de Toilette, 50ml – 33 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Loţiune After Shave, 50ml – 16 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 23 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016    STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Gel de duş, 250ml – 9 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

Gel de duş, 400ml – 12 lei

STR8-Live-True-Zona-Mov-2016

STR8 este produs şi distribuit de GR. SARANTIS S.A.

Ei, ce ziceți, v-au venit idei? 😀


Hydrating shampoo, mask, fluid, Helen Seward

Pentru că am încercat 3 produse foarte bune, vreau să vă spun și vouă despre ele. Este vorba despre un trio marca Helen Seward Milano, din gama de hidratare pentru părul vopsit HYDRA – Hydrating Shampoo, Hydrating Mask și Hydrating Fluid. Sunt produse profesionale pentru îngrijirea părului, pentru saloane. Sunt importate din Italia de firma Mondo Kosmetik. 

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Produsele mi s-au potrivit mânușă. Nu am avut niciodată un păr de reclamă, deși mereu mi-am dorit unul. 😛 Cum? Și voi vă doriți un astfel de păr? Stați la rând.

Iar, pentru mine, contează foarte mult podoaba capilară, îmi place să-mi simt părul pe spate, să dau din el… cam cum dau tipele din reclame, așa… 🙂 Da, chiar așa-mi place. În schimb, e subțire, uscat și mai are și câteodată niște onduleuri de-mi vine să mă scalpez singură… Plus că mă vopsesc regulat.  

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Am avut miniaturi de 75 ml din cele trei produse: șampon, mască de păr și fluid de hidratare. Prin urmare, așa le-am și folosit: pe toate, tocmai pentru a le capta cât mai bine efectele. Dar, acum că știu cât de bune sunt, vă spun că se merită și mă voi încumeta să cumpăr și individual ce produse îmi mai doresc de la ei.  

Gama HYDRA, este o gamă-tratament care promite, evident, protejarea culorii, îmbunătățirea ei, hidratarea intensă a părului și îmbunătățirea estetică a fibrelor de păr tratate.

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Deși nu erau produse full-size, mi-au ajuns cu ușurință timp de o lună. Mai am puțin din fluidul de hidratare, pentru că nu e nevoie să folosești foarte mult la fiecare aplicare. Șamponul face spumă multă și curăță foarte bine, dar, fără să usuce părul, ceea ce e foarte important, să curețe fără a deshidrata. Și, în plus, mi-a protejat culoarea. Masca de păr chiar mi-a hidratat părul, nu l-am mai simțit atât de uscat, ba din contră, firul de păr părea mai gros iar părul meu a avut mai mult volum. După șamponare, îmi aplicam masca pe tot părul și o lăsam să acționeze aproximativ 15 min., cât mă spălam pe corp. Fluidul de hidratare mi-a întărit firul de păr, mi-a oferit volum și niște bucle foarte frumoase. Este un balsam bifazic care nu necesită clătire. Înainte de coafare, agitam bine cele două faze ale fluidului și apoi îl pulverizam pe întreg părul.

Hydrating-Shampoo-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Hydrating-Mask-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Hydrating-Fluid-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

Ei bine, fetelor, să știți că pe perioada folosirii acestor 3 produse Helen Seward, mi-am simțit părul mai sănătos, mai tare adică firul mai gros, hidratat și cu niște onduleuri tare drăguțe. Mi-a plăcut. Ah, și am uitat să vă spun că miros atât de bine! Au un miros floral spre bomboane fondante 🙂 yum yum!  Ah, și încă ceva, pieptănarea părului, chiar dacă e ud, devine o plăcere. Atât de ușor trece pieptenul prin păr, nu o să vă vină să credeți! După ce pulverizați fluidul, la final, e necesară distribuirea lui cu pieptenele și se va face foarte, foarte ușor.

Consistența șamponului este normală, ca a oricărui șampon – mai lichidă, pe când masca de păr este foarte densă, cremoasă.

Hydra-Helen-Seward-Zona-Mov-2016

La final, vreau să vă mai spun câteva despre ce conțin aceste produse:

  • Extracte din fructe mediteraneene – portocala, lămâia, kiwi și pepenele, care oferă o acțiune profundă de hidratare și anti-oxidare.
  • Extractul de portocală roșie siciliană este bogat în biofenoli (antocianine) care neutralizează radicalii liberi cu ajutorul unei acțiuni foto-protective și anti-îmbătrânire, prelungind durata și strălucirea culorii.
  • Complexul ACE, un sistem de microsfere lipozomale cu o structură multi-stratificată de eliberare controlată a Vitaminei C, un antioxidant natural puternic care oferă protecție surprinzătoare împotriva alterării oxidative rezultate din expunerea la razele UV.
  • Vitamina A, ce are o acțiune protectivă și rehidratantă.
  • Vitamina E, care previne și repară alterările cauzate de razele UV, garantând o culoare de lungă durată.

Le-ați încercat? Ați folosit produse de la Helen Seward? Eu am pus ochii și mi-ar plăcea să vad ce efecte are asupra părului meu produsele din gama Alchemy cu ulei de argan sau cele din gama Argan Elisir cu ulei de argan și omegablue pentru toate tipurile de păr. Nu sună bine? Și nu uitați, sunt produse profesionale. 

♥ ♥ ♥


elmiplant lansează gama Hyaluronic 3D

     Nu știu voi cum sunteți dar eu sunt mare fan elmiplant. Am, am avut și mai vreau multe produse elmiplant. Mi se par foarte bune, o alternativă de luat în calcul atunci când sunteți în căutare de ceva nou, de o schimbare sau de ceva românesc. 👍 Citește în continuare


Lansare Maqpro Paris

        Dragi fete, 

aseară am avut ocazia să particip la un eveniment tare interesant – lansarea noilor produse profesionale de make-up Maqpro Paris în România și vreau să vă povestesc și vouă despre aceste produse, mai ales dacă sunteți make-up artiști.

Maqpro

       Brand-ul Maqpro Paris a fost creat în urmă cu peste 30 ani de către Michel Deruelle, make-up artist francez (care a machiat de-a lungul timpului staruri de cinema precum Marlène Dietrich, Elisabeth Taylor, Sophia Loren, Catherine Deneuve, Alain Delon) în colaborare cu Pierre Brunner – tehnicianul care a putut crea produsele la care visa Michel. Spiritul conceptului original, de bază al Maqpro se reflectă în calitatea produsului, metoda de producție artizanală, creativitatea constantă. Produsele Maqpro Paris sunt fabricate în Franța, în laboratoarele proprii și au în compoziție pigmenți minerali 100%

      Evenimentul gândit în stilul parizian, elegant, muzical, ne-a delectat cu produse profesionale de make-up de cea mai bună calitate și cu posibilitatea de a le testa. A avut loc chiar și o lansare-surpriză de produs, o paleta cu 8 farduri, lansată în premieră în România, farduri care pot fi folosite atât pentru ochi, ca și corectoare, cât și la contouring. 

      În centrul evenimentului s-a aflat celebrul Alain Brunner – director artistic Maqpro Paris și unul dintre cei doi fii ai lui Pierre Brunner. El ne-a vorbit despre brand, despre produse și despre reinventarea machiajului în secolul XXI, tendințe și viitorul în make-up în viziunea sa.

Maqpro Alain Brunner

      Vă spun sincer că l-am ascultat „cu gura deschisă” mai ales când ne-a descris produsele. Au câteva calități unice, care le separă clar de celelalte produse de machiaj high-end de pe piață. În primul rând au în compoziția lor 100% pigmenți minerali (adică naturali). De asemenea, am aflat, că toate produsele cosmetice Maqpro pot fi combinate între ele, fondul de ten cu pigmenții, fardurile cu rujurile, etc. Au un produs patent propriu Make-up Mixer, cu ajutorul căruia poți să deschizi nuanța fondului de ten dacă ai nevoie de așa ceva, poți crea combinații noi de rujuri, sau poți crea diverse intensități ale aceleiași nuanțe de fard sau de ruj. Pe lângă aceste întrebuințări, Make-up Mixer-ul poate fi folosit atât ca primer, cât și ca demachiant.

Maqpro Makeup Mixer

Maqpro Makeup Mixer 1_opt

     De asemenea, îți poți crea propria nuanță de rimel prin adăugarea unei nuanțe de fard, sau a unui pigment rimelului incolor. Practic posibilitățile sunt nelimitate. Nu știu la ce alt brand mai putem folosi orice produs în orice combinație dorim sau avem nevoie. Dacă voi mai știți, vă rog să-mi spuneți și mie, îmi place să fiu informată. 🙂

Maqpro rimel (2)_opt

Maqpro

      În plus, dacă îți dorești și nu găsești o anumită nuanță de fard sau de ruj sau de orice alt produs, te poți adresa lor și le poți cere sa îți creeze culoarea ta, fără să te coste în plus și în cantități minime (nu te obligă să îți cumperi 40 de rujuri din noua nuanță, de ex.).

Maqpro

Maqpro

     Fiind un brand cu produse profesionale, el este foarte căutat de make-up artiști, iar printre produsele lor preferate se află: faimosul fond de ten HD care rezistă până la 15 ore și are o acoperire perfectă (și care, spre deosebire de alte fonduri profesionale, nu conține silicon, deci poate fi folosit în fiecare zi, necauzând riduri), pigmenții Star Powder, pudra pulbere și glitterele.

Maqpro

Maqpro glitter             Maqpro glitter

Maqpro glitter

Maqpro glitter

    Produsele Maqpro Paris au fost utilizate în sute de filme de la Hollywood, printre care: Avatar, Game of thrones, Guardians of the galaxy, House of cards, James Bond: Casino Royale și Quantum of solace, Narnia, Robin Hood și Tomb Raider. Alain Brunner ne-a arătat chiar și nuanța de ruj creată special pentru Angelina Jolie, pentru noul ei film la care încă se lucrează. Este vorba de nuanța nr. 129 (un roșu foarte plăcut și interesant) și i-am și făcut poză și swatch ca să o puteți vedea și voi. 🙂

Maqpro

Maqpro

       Așadar, Maqpro este un brand profesional fără îndoială, de la calitatea produselor și până la calitatea serviciilor. Mulți make-up artiști îl situează înainte de MAC și de multe alte branduri cu produse high-end. Dacă vă doriți aceste produse le găsiți online la Magazinul de Make-Up

Maqpro pigment

Maqpro

Ce ziceți despre aceste produse? Vă tentează?


Bioten – relansare și produs nou

     Bioten, brandul de îngrijire care îşi găseşte inspiraţia în simplitatea naturii, se relansează. Acum cu un aspect mai proaspăt şi modern, brandul rămâne fidel filosofiei sale şi ingredientelor naturale precum mierea şi lăptişorul de matcă. Ambalajele păstrează linia tradiţională, dar au un nou design, mai atrăgător prin culori intense şi prin poziţionarea în prim-plan a ingredientelor naturale principale conţinute de fiecare produs. Citește în continuare