Un nou demachiant bifazic de la elmiplant

       Dragi fete, mă întrerup din tot ce se întâmplă în viața mea în ultimul timp (și credeți-mă am câteva probleme pe cap…) pentru că e musai să aflați și voi ultima noutate care mi-a captat atenția și pe care trebuie să o am. Este vorba de un nou demachiant bifazic apărut la mult îndrăgitul nostru brand românesc – elmiplant: Demachiant pentru ochi cu dublă acțiuneîndepărtează eficient chiar și machiajul rezistent la apă și protejează genele în același timp. Conține ulei de migdale 100% natural. Demachiantele bifazice sunt preferatele mele, de când au apărut pentru mine nu mai există alt fel de demachiere. Așa că m-am bucurat tare mult să văd că încă o firmă românească (una pe care eu o îndrăgesc tare) a lansat un produs bifazic, în plus și cu puțin mov  🙂

        Demachiantul face parte din gama elmiplant Skin MOISTURE, gamă destinată îngrijirii tenului cu produse formulate aproape în întregime cu ingrediente naturale, conținând complexul hidratant avansat HYDRO-NUTRIENT 24H. Acest complex combină puterea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie, ceea ce oferă pielii hidratare imediată, menținând-o până la 24 de ore.

      Bifazicul nou apărut conține și el acest complex hidratant HYDRO-NUTRIENT, iar uleiul de migdale face demachierea mai blândă pentru pielea sensibilă a ochilor și protejează genele. Ceea ce e foarte important, deoarece vrem doar machiajul să dispară, nu și nivelul de hidratare al zonei ochilor. 

      Așadar, vă spun clar că-mi doresc tare mult acest demachiant, curăță eficient și protejează zona ochilor. Nu l-am văzut încă, dar am înțeles că sunt fete care l-au găsit la Mega Image și în alte magazine, la prețul de aproximativ 11 lei.  Voi l-ați văzut deja prin magazine? 

💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *